FERT Batxillerat

Contacte
Contacte
Envia'ns un e-mail des del formulari.
Admissions
Admissions
Informació per a alumnes nous.
calendario FERT
Calendari
Veure els propers esdeveniments.
intranet FERT
Intranet
Accedeix a la intranet del FERT.
Edu 2.0 Fert Batxillerat
Edu 2.0 Fert Batxillerat
Recursos a l'espai web col·laboratiu.
webmail FERT
Webmail
Accés a l'email corporatiu del Fert.

 

NOTÍCIES

 

Visita a La Pedrera

El divendres 30 de gener, els alumnes de segon d'humanitats i ciències socials van fer una visita guiada a la Casa Milà. Va ser una excel·lent oportunitat per apropar-se al modernisme i poder admirar els assoliments arquitectònics del mestre Gaudí. A més d'entendre l'aplicació del ferro en l'estructura de l'edifici o les possibilitats de l'arc catenari, els alumnes van poder gaudir de l'ornamentació i bellesa de La Pedrera.

 

Presentació del grau Management Assistance de la Universidad de Navarra

El dia 21 de gener els alumnes de segon van tenir la classe pràctica "Viatge de negocis a Xangai", dirigida per una professora de la Universidad de Navarra. Els alumnes havien de fer la planificació total del viatge i veure després quins encerts i errors havien comès. La pràctica va servir per presentar els estudis de grau de Management Assistance que imparteix aquesta universitat.

Nota de premsa de la Universidad de Navarra

 

I Concurs de Fotografia Filosòfica Fert Batxillerat

Aquest any es convoca entre l'alumnat el I Concurs de Fotografia Filosòfica. Distribuïts en equips, els alumnes presentaran una fotografia acompanyada d'un text explicatiu sobre un tema filosòfic. Aquestes fotografies s'exposaran a la residència geriàtrica SARquavitae Bonanova el dia 23 de desembre, coincidint amb una trobada dels alumnes amb els residents d'aquest centre, amb qui compartiran una estona de xerrada i unes nadales.

 

Senderisme a Collserola

El 22 de desembre, mentre els alumnes de segon feien la presentació oral del Treball de Recerca, els de primer han pujat al Tibidabo pel dret, fent senderisme pels camins de Collserola. La marxa ha estat organitzada pel professor d'educació física com a cloenda de les activitats esportives del primer trimestre.

 

Nadal solidari

Una de les accions de voluntariat dels nostres alumnes és la campanya solidària de Nadal, que coordina el Servei d'atenció a l'estudiant. Com en les darreres campanyes, enguany també treballem en col·laboració amb Acció Social Montalegre, que recull i distribueix aliments a famílies necessitades del Raval de Barcelona. Aquesta entitat atén habitualment unes quatre-centes famílies del barri.

 

La Barcelona literària

El dia 12 de desembre els alumnes de primer varen realitzar una sortida al Barri Gòtic de Barcelona, emmarcada en l’activitat “La Barcelona literària”. Entre altres llocs varen visitar el Call, Santa Maria del Pi i els diferents espais que conformen l’Ajuntament de Barcelona. A més, i apropant-nos a les dates de Nadal, van visitar el pessebre de la Catedral i la Fira de Santa Llúcia.

 

Taller d'oratòria

Per preparar la imminent presentació oral del Treball de Recerca, els alumnes de segon han tingut una sessió especial sobre recursos de comunicació, impartida per la Dra. Isabel Villanueva, vicedegana de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UIC. A més de donar pautes generals d'expressió oral, la ponent ha explicat recursos pràctics i com cal adaptar-los en funció del tipus d'informació que es vol transmetre, el públic receptor o el temps d'exposició disponible. També ha fet veure als alumnes la importància comunicativa de la gestualitat, la modulació de la veu, l'aspecte personal, etc.

 
Pàgina 1 de 10

Dades del centre

Sample Images
FERT Batxillerat
Pomaret, 23
08017 Barcelona
Tel. 93.417.30.05
Fax 93.418.88.87
info@fertbatxillerat.com
Clica per veure'ns a Google Maps

NOVETAT: Cursos d'anglès per preparar exàmens Cambridge

Ara us podeu preparar en el nostre centre per obtenir els títols oficials d'anglès Cambridge. Cursos de setembre a gener i de febrer a maig, en horari de tarda (de 15:30 a 17:00), per preparar nivells FCE i CAE.

Curs d'orientació professional

Curs d'orientació professional basat en l'autoconeixement (caràcter, competèn- cies i interessos), l'exploració de l'oferta acadèmica universitària i la presa de decisions.

Curs intensiu Proves Accés Universitat

Després dels exàmens finals de batxillerat, fem un intensiu per obtenir els millors resultats en els exàmens de les PAU. Durant dues setmanes de treball intens a classe, els alumnes consoliden coneixements i adquireixen recursos específics per afrontar les proves amb seguretat.

Tutoritzem l'aplicació a universitats en el Regne Unit

Tutorització del procés d'aplicació a universitats en el Regne Unit, a càrrec del professorat d'anglès.

Dinamitzem tècniques de treball cooperatiu

Atesa la importància del treball cooperatiu, tant en els estudis universitaris, com en la vida professional, hem dissenyat una activitat específica, que es realitza en tres dimecres consecutius, en la qual els alumnes treballen temes en equip enfocant-los des de diferents àrees.

Ampliem l'oferta de tallers

Posem en marxa nous tallers a l'àrea de ciències (matemàtiques, física i química), dissenyats per consolidar i ampliar els coneixements adquirits a classe. A l'àrea de llengües, a més dels tradicionals tallers d'ortografia catalana i castellana, iniciem un seguit d'activitats per potenciar la comprensió lectora i l'expressió escrita.

Vine a despatx!

Tens dubtes en alguna matèria? Vine a despatx! Els dimecres, de 15:30 a 17:30, tot el professorat està disponible al centre per atendre't.

Curs de voluntariat

Oferim als alumnes la possibilitat de fer un curs de voluntariat, que consta de formació teòrica i pràctica. El curs és a càrrec de la Fundació Montblanc, que acredita la participació mitjançant un certificat.

Pàgina actual: Inici