FERT Batxillerat

Contacte
Contacte
Envia'ns un e-mail des del formulari.
Admissions
Admissions
Informació per a alumnes nous.
calendario FERT
Calendari
Veure els propers esdeveniments.
intranet FERT
Intranet
Accedeix a la intranet del FERT.
Edu 2.0 Fert Batxillerat
Edu 2.0 Fert Batxillerat
Recursos a l'espai web col·laboratiu.
webmail FERT
Webmail
Accés a l'email corporatiu del Fert.

 

NOTÍCIES

 

Inici del curs 2014-2015

Les classes del curs 2014-2015 començaran el dilluns 15 de setembre a les 9:00 h. A partir del dia 16, l'horari serà el que regirà durant tot el curs: de 8:00 a 14:30.

Calendari escolar 2014-2015

El divendres 12 de setembre el centre romandrà tancat.

 

PAU 2014: 100% d'aprovats i Distinció

Excel·lent resultat dels nostres alumnes a les Proves d'Accés a la Universitat 2014, amb un 100% d'aprovats i una Distinció.
Enhorabona a tots i de manera especial a Emilio Artola, que ha estat el mereixedor de la Distinció. Les Distincions s'atorguen als estudiants que obtenen en la fase general una nota superior o igual a 9. L'acte de lliurament de les Distincions tindrà lloc el dia 21 de juliol a l'Auditori de Barcelona.

 

Guardons i reconeixements per a alumnes del FERT Batxillerat

Guardonats

Els treballs de recerca dels alumnes del FERT Batxillerat redactats durant el curs 2013-2014 han rebut premis i distincions de diferents centres universitaris catalans.

En primer lloc, la Paula Esteban, alumna de 2º C, modalitat Científic, es va posicionar entre els deu treballs finalistes del concurs convocat per la Universitat Internacional de Catalunya; a més de la distinció, aquesta menció li ha suposat la gratuïtat del primer curs de Medicina a la UIC. L’Alejo Fernández-Cardellach i el Guillem Esquius, alumnes ambdós de la modalitat de Ciències Socials, van rebre tanmateix aquesta distinció, amb treballs de tema econòmic i jurídic respectivament.

El nostre guanyador d’enguany ha estat, però, l’Ignacio Rodrigo, de 2º B, que ha rebut el primer premi de la Facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra, per una magnífica memòria titulada “El delito de estafa por vía informática”.

Des d’aquí, l’enhorabona a tots! La Paula, l’Alejo, el Guillem i l’Ignacio són un bon exemple per als nostres alumnes de primer que ara estan redactant les seves memòries. Us animem a tots a fer una feina ben feta que l’any vinent us permeti seguir el camí que han marcat aquest nois.

 

La UPF premia Ignacio Rodrigo pel seu Treball de Recerca

L'alumne de Fert Batxillerat Ignacio Rodrigo ha estat guardonat amb el premi a Treballs de Recerca que atorga la Facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra, pel seu treball "El delito de estafa por vía informática". Amb aquest premi podrà gaudir de matrícula gratuïta per iniciar qualsevol dels estudis de grau que ofereix la UPF el proper curs. Des d'aquí volem felicitar el nostre alumne i encoratjar-lo a seguir treballant amb rigor cap a l'excel·lència.

 

Concert solidari pro Projecte Harambee - 5 de juny

Vine a disfrutar d'una nit de música i col·labora en el projecte internacional Harambee: www.harambee.es. Fert Batxillerat s'adhereix a aquest projecte, que, amb les seves iniciatives, promou els valors, les qualitats i les possibilitats de futur del continent africà.
Pots comprar la teva entrada, a 10 euros, a la recepció del col·legi. Hi haurà servei de cafeteria amb entrepans i refrescos. T'esperem el 5 de juny a les 21:00 al Campus Barcelona de la UIC (Immaculada, 22) amb els teus familiars i amics!

 
Pàgina 1 de 12

Dades del centre

Sample Images
FERT Batxillerat
Pomaret, 23
08017 Barcelona
Tel. 93.417.30.05
Fax 93.418.88.87
info@fertbatxillerat.com
Clica per veure'ns a Google Maps

NOVETAT: Cursos d'anglès per preparar exàmens Cambridge

Ara us podeu preparar i examinar al nostre centre per obtenir els títols oficials d'anglès Cambridge. Cursos de setembre a gener i de febrer a maig, en horari de tarda (de 15:30 a 17:00), per preparar nivells FCE i CAE. Exàmens oficials en el col·legi al final de cada quadrimestre.

Curs d'orientació professional

Curs d'orientació professional basat en l'autoconeixement (caràcter, competèn- cies i interessos), l'exploració de l'oferta acadèmica universitària i la presa de decisions.

Curs intensiu Proves Accés Universitat

Després dels exàmens finals de batxillerat, fem un intensiu per obtenir els millors resultats en els exàmens de les PAU. Durant dues setmanes de treball intens a classe, els alumnes consoliden coneixements i adquireixen recursos específics per afrontar les proves amb seguretat.

Tutoritzem l'aplicació a universitats en el Regne Unit

Tutorització del procés d'aplicació a universitats en el Regne Unit, a càrrec del professorat d'anglès.

Dinamitzem tècniques de treball cooperatiu

Atesa la importància del treball cooperatiu, tant en els estudis universitaris, com en la vida professional, hem dissenyat una activitat específica, que es realitza en tres dimecres consecutius, en la qual els alumnes treballen temes en equip enfocant-los des de diferents àrees.

Ampliem l'oferta de tallers

Posem en marxa nous tallers a l'àrea de ciències (matemàtiques, física i química), dissenyats per consolidar i ampliar els coneixements adquirits a classe. A l'àrea de llengües, a més dels tradicionals tallers d'ortografia catalana i castellana, iniciem un seguit d'activitats per potenciar la comprensió lectora i l'expressió escrita.

Vine a despatx!

Tens dubtes en alguna matèria? Vine a despatx! Els dimecres, de 15:30 a 17:30, tot el professorat està disponible al centre per atendre't.

Curs de voluntariat

Oferim als alumnes la possibilitat de fer un curs de voluntariat, que consta de formació teòrica i pràctica. El curs és a càrrec de la Fundació Montblanc, que acredita la participació mitjançant un certificat.

Pàgina actual: Inici