FERT Batxillerat

Contacte
Contacte
Envia'ns un e-mail des del formulari.
Admissions
Admissions
Informació per a alumnes nous.
calendario FERT
Calendari
Veure els propers esdeveniments.
intranet FERT
Intranet
Accedeix a la intranet del FERT.
Edu 2.0 Fert Batxillerat
Edu 2.0 Fert Batxillerat
Recursos a l'espai web col·laboratiu.
webmail FERT
Webmail
Accés a l'email corporatiu del Fert.

 

NOTÍCIES

 

La Universidad de Navarra dóna una classe als alumnes de segon

El dijous 23 d'octubre ens va visitar un arquitecte de la Universidad de Navarra per impartir una classe als alumnes de segon. Sota el títol "Construir la geometria" va explicar la proporció àuria, una relació matemàtica d'àmplia aplicació. El professor va fer un plantejament d'interès per als alumnes de qualsevol modalitat, perquè no va tractar només de matemàtiques, sinó que va establir relació amb altres matèries, com dibuix tècnic i art.

 

Reunió trimestral de pares - 15 d'octubre

El dimecres 15 d'octubre tindrem la primera reunió trimestral de pares i mares del curs 2014-2015. Es celebrarà a l'Aula Magna de la Universitat Internacional de Catalunya (Immaculada 22, Barcelona), amb el següent programa:

  • 20:00 h. Conferència "La gestió de l'entusiasme en la família". A càrrec de Victor Küppers, Llicenciat en ADE i Doctor en Humanitats.
  • A continuació: reunió dels pares i mares amb les tutores per informar del funcionament del nou curs i resoldre dubtes.

Prèviament, a les 19:30, breu reunió per a pares interessats a què el seu fill/a es prepari per a la Confirmació.

 

Inici del curs 2014-2015

Les classes del curs 2014-2015 començaran el dilluns 15 de setembre a les 9:00 h. A partir del dia 16, l'horari serà el que regirà durant tot el curs: de 8:00 a 14:30.

Calendari escolar 2014-2015

El divendres 12 de setembre el centre romandrà tancat.

 

PAU 2014: 100% d'aprovats i Distinció

Excel·lent resultat dels nostres alumnes a les Proves d'Accés a la Universitat 2014, amb un 100% d'aprovats i una Distinció.
Enhorabona a tots i de manera especial a Emilio Artola, que ha estat el mereixedor de la Distinció. Les Distincions s'atorguen als estudiants que obtenen en la fase general una nota superior o igual a 9. L'acte de lliurament de les Distincions tindrà lloc el dia 21 de juliol a l'Auditori de Barcelona.

 

Guardons i reconeixements per a alumnes del FERT Batxillerat

Guardonats

Els treballs de recerca dels alumnes del FERT Batxillerat redactats durant el curs 2013-2014 han rebut premis i distincions de diferents centres universitaris catalans.

En primer lloc, la Paula Esteban, alumna de 2º C, modalitat Científic, es va posicionar entre els deu treballs finalistes del concurs convocat per la Universitat Internacional de Catalunya; a més de la distinció, aquesta menció li ha suposat la gratuïtat del primer curs de Medicina a la UIC. L’Alejo Fernández-Cardellach i el Guillem Esquius, alumnes ambdós de la modalitat de Ciències Socials, van rebre tanmateix aquesta distinció, amb treballs de tema econòmic i jurídic respectivament.

El nostre guanyador d’enguany ha estat, però, l’Ignacio Rodrigo, de 2º B, que ha rebut el primer premi de la Facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra, per una magnífica memòria titulada “El delito de estafa por vía informática”.

Des d’aquí, l’enhorabona a tots! La Paula, l’Alejo, el Guillem i l’Ignacio són un bon exemple per als nostres alumnes de primer que ara estan redactant les seves memòries. Us animem a tots a fer una feina ben feta que l’any vinent us permeti seguir el camí que han marcat aquest nois.

 
Pàgina 1 de 12

Dades del centre

Sample Images
FERT Batxillerat
Pomaret, 23
08017 Barcelona
Tel. 93.417.30.05
Fax 93.418.88.87
info@fertbatxillerat.com
Clica per veure'ns a Google Maps

NOVETAT: Cursos d'anglès per preparar exàmens Cambridge

Ara us podeu preparar en el nostre centre per obtenir els títols oficials d'anglès Cambridge. Cursos de setembre a gener i de febrer a maig, en horari de tarda (de 15:30 a 17:00), per preparar nivells FCE i CAE.

Curs d'orientació professional

Curs d'orientació professional basat en l'autoconeixement (caràcter, competèn- cies i interessos), l'exploració de l'oferta acadèmica universitària i la presa de decisions.

Curs intensiu Proves Accés Universitat

Després dels exàmens finals de batxillerat, fem un intensiu per obtenir els millors resultats en els exàmens de les PAU. Durant dues setmanes de treball intens a classe, els alumnes consoliden coneixements i adquireixen recursos específics per afrontar les proves amb seguretat.

Tutoritzem l'aplicació a universitats en el Regne Unit

Tutorització del procés d'aplicació a universitats en el Regne Unit, a càrrec del professorat d'anglès.

Dinamitzem tècniques de treball cooperatiu

Atesa la importància del treball cooperatiu, tant en els estudis universitaris, com en la vida professional, hem dissenyat una activitat específica, que es realitza en tres dimecres consecutius, en la qual els alumnes treballen temes en equip enfocant-los des de diferents àrees.

Ampliem l'oferta de tallers

Posem en marxa nous tallers a l'àrea de ciències (matemàtiques, física i química), dissenyats per consolidar i ampliar els coneixements adquirits a classe. A l'àrea de llengües, a més dels tradicionals tallers d'ortografia catalana i castellana, iniciem un seguit d'activitats per potenciar la comprensió lectora i l'expressió escrita.

Vine a despatx!

Tens dubtes en alguna matèria? Vine a despatx! Els dimecres, de 15:30 a 17:30, tot el professorat està disponible al centre per atendre't.

Curs de voluntariat

Oferim als alumnes la possibilitat de fer un curs de voluntariat, que consta de formació teòrica i pràctica. El curs és a càrrec de la Fundació Montblanc, que acredita la participació mitjançant un certificat.

Pàgina actual: Inici